Naslovnica

Novosti

Nastavak radova na mostu Sava

28.11.2019. 14:58

Radovi na sanaciji S6 stupa na mostu Sava završeni su prema planu do 22.11. međutim, zbog povoljnih vremenskih uvjeta, ali i pojačanog angažmana rada u smjenama, odlučilo se odmah nastaviti s radovima sanacije ležajeva na stupu S10. Uvođenjem 24/7, radovi se odvijaju planiranom dinamikom te će biti dovršeni do početka prosinca, točnije do ponedjeljka 2.12. kada će u potpunosti biti uklonjena regulacija i promet će se odvijati u punom profilu.
Po završetku zimske službe, u proljeće 2020. godine započinje se s radovima zamjene preostalih prijelaznih naprava i izmjene ležajeva na istočnom mostu Sava u smjeru Ivanja Reke što će ponovno imati za posljedicu postavljanja privremene regulacije prometa. 
 
Ovom odlukom o produljenju jesenskih rokova, radovi na mostu bit će završeni prije planiranog roka, odnosno do početka nadolazeće ljetne sezone 2020., čime će radovi na konstrukciji u cijelosti biti završeni.
 
Molimo korisnike za razumijevanje. Prije putovanja provjerite stanje na cestama na našoj web stranici www.hac.hr   ili stranici HAK-a www.hak.hr. Također, pratite informacije na našim info portalima.