Naslovnica

Novosti

Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodijelila ovogodišnji Grand Prix za komunikaciju reforme cestovnog sustava

07.05.2020. 13:40

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Hrvatske autoceste dobitnici su ovogodišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću, HUOJ - Grand PRix u kategoriji odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt 'Reforma cestovnog sektora u Republici Hrvatskoj – komunikacijska podrška u transformaciji sustava'.
Odlična komunikacija ključna je za kvalitetne odnose u organizaciji i odnose s ostalim javnostima koje su bitne za ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije. Komunikacijska izvrsnost traži kontinuirano usavršavanje, preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca u struci odnosa s javnošću. Izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata u odnosima s javnošću, Hrvatska udruga za odnose s javnošću potiče dodjelom najprestižnije nagrade u ovom području u Hrvatskoj, od 2007. godine. Nagrada Grand Prix je prije svega priznanje stručnjacima u odnosima s javnošću, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti. Dodatna vrijednost nagrade je edukacija i usavršavanje koje proizlazi iz razmjene iskustva i znanja kroz prezentaciju komunikacijskih projekata.


Nakon prošlogodišnje „Velike nagrade sigurnosti“ Hrvatskim autocestama, za najbolju medijsku kampanju projekta „Hitni koridor spašava život“, ovo još jedna vrijedna nagrada za izvrsnost u komunikaciji. Grand Prix HUOJ-a još je važniji kada se pogleda aspekt zahtjevnog procesa restrukturiranja koji već dvije godine provodi Ministarstvo mora prometa i infrastrukture zajedno s Hrvatskim autocestama. 


U priloženoj poveznici možete pogledati PREZENTACIJU PROJEKTA