U tijeku su intenzivni radovi na obnavljanju svih dionica autocesta - regulacije prometa tijekom vikenda 4.5. do 6.5.2018.

Objavljeno

U sklopu redovnog i izvanrednog održavanja u tijeku su intenzivni radovi na svim autocestama. Želja nam je da našim putnicima u vrijeme najvećeg prometa osiguramo što sigurnije putovanje i da što spremnije dočekamo glavnu turističku sezonu.

Na pojedinim dionicama, gdje je veći intenzitet prometa tijekom radnog tjedna, radovi se izvode tijekom vikenda, kada je intenzitet prometa manji čime bi se korisnicima, koji ove dionice koriste za dnevnu migraciju, olakšalo i uštedjelo vrijeme.
Svjesni smo činjenice da u situacijama pojačanog prometa radovi znatno utječu na protočnost, te samim time ponekad i na duljinu putovanja te i ovim putem pozivamo korisnike na razumijevanje te da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije u zoni radova.

 
Privremene regulacije prometa
znak radovi na cesti 1 web.jpg

Kako bi svi korisnici autocesta bili na vrijeme informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima, sve informacije redovito se objavljuju putem redovitih izvješća HAK-a i na web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) - Stanje na autocestama.

Molimo korisnike da uključe radioprijemnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS), a sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnim info telefonima 0800 0422 ili 0800 0111.