Sanacija prijelaznih naprava na A7 i Riječkoj obilaznici tijekom vikenda

Objavljeno

Na autocesti A7 obavljat ćemo radove tijekom ovog vikenda, kada je intenzitet prometa manji a kako bi se korisnicima, koji ove dionice koriste za dnevnu migraciju, olakšalo i uštedjelo vrijeme.  

Radovi na sanaciji prijelaznih naprava na podvožnjacima Malonja i Mario Gennari na A7 Rijeka - Rupa započinju u subotu 19.5. u 8:00 sati dok je završetak radova planiran najkasnije u ponedjeljak 21.5. do 14:00 sati. Promet u smjeru Rupe odvijati će se pretjecajnom trakom uz odgovarajuće ograničenje brzine kretanja vozila.

Radovi na Riječkoj obilaznici, dionica Rujevica - Diračje gdje je također  veći intenzitet prometa tijekom radnog tjedna, obavljat će se vikendom od petka 25.5. od 22:00 sata sa završetkom najkasnije do nedjelje 27.5. do 14:00 sati. Promet u smjeru Rupe odvijat će se voznom trakom uz odgovarajuće ograničenje brzine kretanja vozila.

Molimo sve korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na našoj web stranici www.hac.hr ili www.hak.hr, a preporuča se, također, i korištenje mobilnih aplikacija za uvid u trenutno stanje u prometu poput Google karte i Waze te mobilna aplikacija HAK-a, kako bi se  informirali  i na vrijeme isplanirali svoje putovanje ili u slučaju otežanog stanja na autocesti odabrali  alternativni pravac putovanja.