Pojačani promet na autocestama na blagdan Svih svetih

Objavljeno


Za vrijeme produljenog vikenda, od srijede 31.10. do nedjelje 4.11.2018., na blagdan Svih svetih,  očekuje se pojačani intenzitet prometa na svim glavnim autocestovnim pravcima. Veći priljev vozila s  kraćim čekanjima  mogući su na naplatnim postajama:  Lučko, Zagreb-istok, Sveta Helena i Bregana. 

S obzirom na činjenicu da su na nekim dionicama  još uvijek u tijeku radovi održavanja autocesta, koje je potrebno obaviti prije zimske sezone, Hrvatske autoceste organizirale su radove tako da ne utječu na protočnost prometa, osim radova na autocesti A4 Zagreb - Goričan, na kojoj zbog tehnologije izvođenja nije moguće ukloniti regulaciju. Na dionicama Varaždin - Ludbreg, Komin - Breznički Hum te Komin - Sveta Helena u smjeru Zagreba u slučaju većeg priljeva vozila moguća je  smanjena protočnost prometa.

Molimo sve korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na našoj web stranici www.hac.hr  ili www.hak.hr. U slučaju izvanrednih situacija u prometu  korisnike ćemo obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik  u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.