U noćnim satima zbog radova zatvorena dionica Vučevica - Dugopolje

U srijedu, 19. lipnja, zbog izvođenja radova premještanja stupova cestovne rasvjete i portalne konstrukcije, u sklopu dogradnje čvora Dugopolje, na autocesti Al, za sav promet biti će zatvorena dionica Vučevica - Dugopolje u smjeru Dubrovnika. Radovi će se izvoditi u noćnim satima od 23:00 do 3:00 sata. Za vrijeme radova promet će se voditi obilaznim pravcima.

Oznake

Radovi na odmorištu Zir

Poštovani korisnici,
na odmorištu Zir na autocesti A1 u smjeru Dubrovnika zbog izvođenja radova smanjen je opseg korištenja odmorišta te je otežano prometovanje istim. Naša je preporuka svim korisnicima i prijevoznicima izvanrednih prijevoza, da ne koriste odmorište Zir, već da za svoj odmor odaberete druga odmorišta.
Radovi na odmorištu Zir trajati će do 30. lipnja. 
 

Oznake

Početak turističke sezone - sigurno do odredišta

U ponedjeljak, 17. lipnja započinje turistička sezona. Međutim, već tijekom ovog vikenda očekuje se pojačani promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb prema moru, te na A3 Bregana-Lipovac prema Slavoniji. Također, očekuje se i veći priljev vozila te moguća kraća čekanja na naplatnim postajama:  Lučko, Zagreb-istok, Sveta Helena i Bregana. Podsjećamo da se od 15. lipnja do 14. rujna za I.A, I. i II. skupinu vozila primjenjuju sezonske cijene cestarina.

Oznake

Danas se dogodila teška prometna nesreća na odmorištu Novska na A3

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas na odmorištu Novska, na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, život je izgubilo dvoje djece. Ova tragedija teško je pogodila sve radnike Hrvatskih autocesta.

Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obiteljima stradale djece te ovim putem izražavamo duboku sućut obiteljima nastradalih, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak.


 

Oznake

U oba smjera zatvorena dionica od čvora Ploče do CČP Karamatići

U četvrtak, 23.5. u vremenu od 08:00 do 18:00 sati privremeno će biti zatvorena dionica autoceste A1 od čvora Ploče do CČP Karamatići zbog izvođenja radova redovnog održavanja državne ceste D425, te će se promet u oba smjera preusmjeriti na obilazne pravce.

Sretan put žele Vam Hrvatske autoceste


 

Oznake

Noćni radovi na A1 zbog održavanja ventilatora u tunelima Ledenik i Bristovac

U četvrtak, 23./24.5. započinju radovi održavanja ventilatora u tunelima Ledenik i Bristovac na autocesti A1. Radovi se izvode u noćnom periodu od 21:00 do 6:00. Zbog radova potrebno je višekratno kratkotrajno zaustaviti sav promet naizmjenično u oba smjera, po svakom smjeru 8 puta do 15 minuta. Zaustavljanje prometa vršiti će se bez preusmjeravanja na obilazne pravce zbog kratkog vremena zaustavljanja.
 

Oznake