Sveobuhvatna vježba u tunelu Tuhobić na A6

U tunelu Mali Tuhović na autocesti A6 Rijeka - Zagreb u noći sa 17./18.10.2018. od 22:00 do 06:00 sata izvodit će se sveobuhvatna vježba. Zbog mjera sigurnosti i zaštite sudionika u prometu koji ne sudjeluju u provedbi vježbe, za sav promet biti će zatvorena dionica od čvora Lučice do čvora Kikovica te će se promet preusmjeriti na obilazne pravce.

Oznake

Sveobuhvatna vježba u tunelima Mali Prolog i Kobiljača na A1

U tunelima Mali Prolog i Kobiljača na autocesti A1 Zagreb - Split - Dubrovnik u noći sa 10./11.10.2018. od 22:00 do 06:00 sata izvodit će se sveobuhvatna vježba. Zbog mjera sigurnosti i zaštite sudionika u prometu koji ne sudjeluju u provedbi vježbe, od čvora Ploče do čeonog cestarinskog prolaza Karamatići promet će se preusmjeriti na obilazne pravce.
 

Oznake

Pojačani promet na autocestama za praznik Dan neovisnosti

Za vrijeme produljenog vikenda od 5. do 8. listopada, na praznik Dan neovisnosti, očekuje se pojačani intenzitet prometa na svim glavnim autocestovnim pravcima. 

Pojačani promet u smjeru Dalmacije i Slavonije očekuje se danas u popodnevnim i večernjim satima te sutra tijekom dopodneva. Pojačani promet prema unutrašnjosti, odnosno povratak s destinacija očekuje se u ponedjeljak u popodnevnim i večernjim satima.
 
Na autocesti A1 tijekom nadolazećeg vikenda neće biti izvođenja radova niti privremenih prometnih regulacija.

Oznake

Radovi u tunelu Trsat na A7

Danas  započinju radovi sanacije betonske obloge tunela Trsat, na autocesti A7 Rupa - Rijeka, zbog čega će za sav promet biti zatvorena dionica autoceste od čvora Orehovica do čvora Škurinje u smjeru Rupe. 

Radovi će se izvoditi u noćnim satima u periodu od 26.9. do 28.9. u vremenskom periodu od 21:00 do 06:00 sati. Zbog radova promet će se privremeno preusmjeriti na obilazne pravce.

Oznake

Otklanjanje nedostataka izvedenih radova na A4 u garantnom roku

Danas, 25.9.2018. godine, u zoni čvora Kraljevački Novaki, na  dionici autoceste A4, započet će postavljanje privremene regulacije prometa zbog radova u čvoru Kraljevački Novaki, u smjeru Goričana. Radi se o otklanjanju nedostataka na prijelaznim napravama a prije preuzimanja izvedenih radova. Obzirom da su nedostaci uočeni u garantnom toku, radovi se izvode o trošku izvoditelja.

Sam početak radova sanacije  započinje u srijedu, 26.9., a planirani završetak istih je 04.10.2018. godine, ukoliko vremenski uvjeti budu optimalni.

Oznake

Danas, privremeno zatvoreno prodajno mjesto Zagvozd

Poštovani korisnici,
danas, 21. rujna 2018. godine prodajno mjesto Zagvozd biti će privremeno zatvoreno. Za nadoplatu ENC računa, kod voditelja smjene naplatne postaje Zagvozd, možete kupiti SMS  bonove. Ukoliko trebate ostale usluge prodajnog mjesta, najbliže prodajno mjesto otvoreno je do 20,00 sati u Dugopolju . 

Zahvaljujemo na razumijevanju
Sretan put žele Vam Hrvatske autoceste d.o.o.

Oznake