Radovi na čvoru Buzin

Kako bi se korisnicima olakšala prohodnost tijekom radnog tjedna radovi se izvode 
od 0 do 24 sata  tijekom vikenda

Sutra, u subotu, od 7:00 sati,  započinju radovi ugradnje zaštitnog demontažnog sustava na lokaciji službenog prolaza s mogućnošću brzog kružnog otvaranja u zoni čvora Buzin. Radovi će trajati najkasnije do nedjelje, do 14:00 sati. 

Oznake

Stanje na autocestama tijekom vikenda 19.01. do 21.01.2018. godine

Prema prognozi DHMZ-a tijekom vikenda u istočnoj Hrvatskoj, Gorskom Kotaru i Lici moguće su padaline koje uz zahlađenje mogu  prijeći u susnježicu i snijeg. Apeliramo na  vozače  da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti, a korisnike molimo da ne kreću na  put bez zimske opreme. 

Kako bi lakše isplanirali svoj put prema odredištu, ovdje možete vidjeti  privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama koje će se odvijati u vrijeme vikenda od 19.01. do 21.01.2018. godine.

Oznake

Radovi redovnog održavanja u tunelima na autocesti A1 i A6

Tunel Zaranač na autocesti A1

obavještavamo Vas da će se noćas, zbog radova redovnog održavanja na autocesti A1 Zagreb - Split, u tunelu Zaranač, periodično zaustavljati promet u tunelu naizmjenično u oba smjera. 
Promet će se zaustavljati u intervalima i to u smjeru Splita četiri (4) puta po pet (5) minuta te potom u smjeru Zagreba pet (5) puta po pet (5) minuta, 16.01.2018. godine od 22:00 do 24:00 sata.
Zaustavljanje prometa, u zoni tunela, vršit će se bez preusmjeravanja prometa na obilazne pravce, zbog kratkog vremena zaustavljanja.

Oznake

Stanje na autocestama tijekom vikenda 12. 01. do 14.01.2018.

Prema prognozi DHMZ-a tijekom vikenda u Gorskom Kotaru i Lici moguće su padaline u obliku snijega ili susnježice uz mogućnost stvaranja tanjeg snježnog pokrivača. 
Apeliramo na  vozače  da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti, a korisnike molimo da ne kreću na  put bez zimske opreme. 

Kako bi lakše isplanirali svoj put prema odredištu, ovdje možete vidjeti  privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama koje će se odvijati u vrijeme vikenda od 12.01. do 14.01.2018. godine.

Oznake

Radovi redovnog održavanja u tunelima Plasina i Grič na autocesti A1

Ovim putem obavještavamo vozače da će se sutra, zbog radova redovnog održavanja na autocesti A1 Zagreb - Split, za sav promet zatvoriti cijevi tunela Plasina i Grič u smjeru Splita, a promet će ce voditi dvosmjerno kolnikom u smjeru Zagreba. Odmah sutra, po završetku radova u smjeru Splita, započet će radovi  u cijevi u smjeru Zagreba, a promet će se voditi dvosmjerno u smjeru Splita. Radovi u tunelima Plasina i Grič, u obje cijevi, izvodit će se samo sutra 12.01.2018. godine.

Oznake

Zbog radova zatvorena dionica od čvora Delnice do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke

Dana 10.01.2018. godine, od 20:00 sati, za sav promet biti će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka - Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke, zbog izvođenja radova sanacije u tunelima Vrata i Tuhobić. Radovi će se izvoditi u periodu od 10.01. od 20:00 sati do 11.01. do 10:00 sati ujutro.

 

Oznake

Radovi redovnog održavanja u tunelima Brezik, Sveti Rok, Ledenik, Bristovac i Čelinka na autocesti A1

Ovim putem želimo obavijestiti vozače da će se sutra, zbog radova redovnog održavanja na autocesti A1 Zagreb - Split, za sav promet zatvoriti cijev tunela Brezik u smjeru Splita, a promet će ce voditi dvosmjerno kolnikom u smjeru Zagreba. Odmah sutra, po završetku radova u smjeru Splita, započet će radovi  u cijevi u smjeru Zagreba, a promet će se voditi dvosmjerno u smjeru Splita. Radovi u tunelu Brezik, u obje cijevi, izvodit će se samo sutra 10.01.2018. godine.

Oznake

Zbog radova zatvorena dionica od čvora Delnice do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke

Dana 08.01.2018. godine, od 20:00 sati, za sav promet biti će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka - Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke, zbog izvođenja radova na sanaciji revizionih okana u tunelima Vrata, Tuhobić i Hrasten. Radovi će se izvoditi u periodu od 08.01. od 20:00 sati do 09.01. do 10:00 sati ujutro.

 

 

Oznake